Interpane Glasgesellschaft mbH

Podjetje Interpane Glas Industrie AG je nemški proizvajalec ravnega stekla s sedežem v Lauenförde. Podjetje proizvaja steklarske izdelke na desetih lokacijah v Nemčiji, Avstriji in Franciji.

“Zaradi profesionalne strukture programske opreme smo lahko že po kratkem času in brez večjega usposabljanja izvedli učinkovite izračune v skladu s standardom DIN18008.”

Kontaktna oseba: Michael Elstner


Ingenieurbüro Bauwerk
Inženirska pisarna deluje od leta 1998 in ponuja storitve na področju gradbene fizike in okenske tehnologije.

 

“Statični izračuni stekla so v naših vsakodnevnih simulacijah toplotne tehnike oken in fasad le nepriljubljena nujnost. Z GLASGLOBAL® pa je to mogoče opraviti hitro in stroškovno učinkovito. Zato z GLASGLOBAL® radi sodelujemo.”

Kontaktna oseba: Roland Steinert


Saint – Gobain Deutschland

Saint – Gobain je proizvajalec stekla, ustanovljen leta 1665, ki deluje po vsem svetu. Saint-Gobain velja za vodilnega proizvajalca ravnega stekla v Evropi in vodilnega na svetu na področju prevlečenega stekla. Družba Saint – Gobain Glass Deutschland GmbH je od leta 2007 stranka podjetja Sommer Informatik GmbH.

“GLASGLOBAL® lahko samo priporočamo! Orodje strokovno podpira uporabnika pri posameznih korakih izračuna in že po nekaj vnosih pripelje do statične verifikacije.”

Kontaktna oseba: Jürgen Künsting


UNIGLAS GmbH & Co. KG

UNIGLAS je v tržnem segmentu ravnega stekla edinstveno združenje srednje velikih, neodvisnih podjetij za proizvodnjo izolacijskega stekla in dodelavo stekla, ki ima zdaj lokacije v Nemčiji, Avstriji, Švici, Belgiji, na Nizozemskem in v Sloveniji.

“Smo navdušeni uporabniki programa GLASGLOBAL®. Med drugim je možnost preverjanja vseh primerov obremenitve odlična.”

Kontaktna oseba: Thomas Fiedler


Glas Fandel GmbH & Co. KG

info@glas-fandel.de

Website


Flachglas Wernberg GmbH

info@flachglas.de

Website


Guardian Industries

info@guardian.com

Website

 


Schollglas GmbH

info@schollglas.com

Website


Hella Sonnen- und Wetterschutztechnik GmbH

info@hella.info

Website

 


A + W Software GmbH

info@a-w.com

Website