A WINSLT® az üvegezés fény-, nap- és hőtechnikai tulajdonságainak kiszámítására szolgáló szoftver, napvédelemmel kombinálva. Rövid idő alatt létrehozható és elemezhető egy összeállítás. Mivel az üvegezések jellemző értékei már az EN ISO 673, EN 410 és EN ISO 13363-2 európai szabványok szerint is kiszámíthatók, mostantól Észak-Amerikában az ISO 15099 szabvány szerinti elemzés is elvégezhető.

Új változat: nyári hőszigetelés az észak-amerikai szabványok szerint

Az ISO 15099, az ablakok, ajtók és napvédő eszközök hőtechnikai teljesítményének kiszámítására vonatkozó észak-amerikai szabvány bizonyos esetekben kétféleképpen is lehetővé teszi a jellemző érték kiszámítását. Ezért az Egyesült Államokban a fűtési, hűtési, szellőztetési és légkondicionálási iparban működő összes vállalatot tömörítő szakmai szövetség, más néven az ASHRAE meghatározza a követendő utat. Az ASHRAE előírásokat tartalmazó szabványból származó számítási alapot – amelyek közül néhány az NFRC szabványokat is tartalmazza – a szoftver algoritmusa valósítja meg.

WINSLT® ASHRAE – gyors eredmények az intuitív kezelésnek köszönhetően

Mivel az újítások elsősorban a szoftver algoritmusában találhatók, a WINSLT® Standard és WINSLT® Expert modulok intuitív kezelése megmarad. Az üvegszerkezet így a lehető legrövidebb idő alatt létrehozható, majd elemezhető. Ehhez egy kiterjedt adatbázis is rendelkezésre áll a nemzetközi üveggyártók különböző termékeivel, amely igény szerint bővíthető saját spektrális adatok importálásával.

Normakövető megvalósítás

Látható változás a peremfeltételek kiválasztása. Az ASHRAE speciálisan meghatározott előírásai itt érhetők el. Ezek az egyértelmű nyomtatáson is megjelennek, amely minden jellemző értéket, például az SHGC-értéket, az európai g-értéknek megfelelő értéket is kiadja.

Befektetési biztonság a jövőre nézve

Akár üveggyártó, akár tervező vagy szakértő, az intuitív kezelésnek és a széles körű felhasználói támogatásnak köszönhetően pillanatok alatt megkapja az üvegszerkezet elemzését. Az egyszerű szigetelőüvegektől a több bevonatot és szövetet tartalmazó összetett szerkezetekig, minőségbiztosított szoftvermegoldásunk minden lehetőséget kínál Önnek. Számíthat Ön is cégünk sokéves tapasztalatára az épületfizikai szakértői szoftverek terén.