Ensinger GmbH

Az Ensinger GmbH-t 1996-ban alapították, és műszaki műanyagokat dolgoz fel félkész termékekké, kész alkatrészekké, profilokká és vegyületekké. A nemzetközi vállalat székhelye a németországi Nufringenben található.

“A szoftver strukturált és professzionális felépítésének köszönhetően a WinIso® segítségével különösebb erőfeszítés nélkül tudtunk igényes számításokat végezni.“
Contact: Sven Rhode – info.de[at]ensingerplastics.com


Hörmann KG

Az 1935-ben alapított Hörmann csoport Európa vezető ajtó- és kapuszállítója, amely Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában 27 szakosodott üzemben fejleszti és gyártja a kapukat.

Izgatottak vagyunk a WinIso® szoftverrel kapcsolatban. Többek között a számítások nagy pontossága és gyorsasága kiemelkedő.

Contact: Stephan Ongsiek – info[at]hoermann.de


Interpane Glasgesellschaft mbH

Az Interpane Glas Industrie AG egy német síküveggyártó vállalat, amelynek székhelye Lauenförde. A vállalat tíz telephelyen gyárt üvegezési termékeket Németországban, Ausztriában és Franciaországban.

“Az Interpane Glasgesellschaft mbH évek óta a Sommer Informatik GmbH lelkes ügyfele. A WinIso® számítás rövid betanítás után számunkra is gyorsan és hatékonyan működött, ezért csak ajánlani tudjuk ezt az eszközt.”.
Contact: Steffen Schäfer – info[at]interpane.com


Ingenieurbüro Bauwerk

A mérnöki iroda 1998 óta működik, és az épületfizika és az ablaktechnika területén nyújt szolgáltatásokat.

“A WinIso® egy hatékony és értékes eszköz, amely hatékonyan megvalósítja a felülvizsgált ISO 10077-2 követelményeit, és szakszerűen támogatja a felhasználót a számítások elvégzésében”.
Contact: Dipl.-Ing. (FH) Roland Steinert – info[at]waermeschutz.cc


ift Rosenheim

Az Ift Rosenheim e. V. és a hozzá tartozó ift Rosenheim GmbH tudományos szolgáltató az ablak- és homlokzatgyártók számára. A céget 1966-ban alapították, és mintegy 200 embert foglalkoztat.

A WinIso® ajánlott eszköz az ablakgyártók és a keretprofilok gyártói számára. Többek között lenyűgözött bennünket a számítások gyorsasága a nagy számítási eseteknél.

Contact: Mr. Demel – info[at]ift-rosenheim.de