Reglementările privind dimensionarea sticlei în Germania au evoluat și s-au schimbat în mod constant în ultimii ani. Ceea ce este încă valabil este faptul că este necesară o dovadă statică pentru construcțiile din sticlă. Reglementările TRLV, TRAV și TRPV, valabile anterior, au fost înlocuite de DIN 18008 Sticlă în construcții – Reguli de proiectare și construcție.

Unitățile vitrate în formă de linie, care au fost definite în TRLV până în decembrie 2010, se regăsesc de atunci în DIN 18008 partea 2. De exemplu, calculul nu se mai bazează pe un factor de siguranță global, ci pe factori de siguranță parțiali. Aceștia iau în considerare incertitudinile din sistem, sarcini și materiale.

Structura geamurilor dvs. poate fi creată cu doar câteva clicuri. Datele proiectului, cum ar fi depozitul sau geometria, pot fi selectate cu ușurință dintr-o listă, fără a fi nevoie să determinați coordonatele pentru proiectare sau să atribuiți o locație de depozitare pentru fiecare parte. O schiță auxiliară arată imediat structura discului și sprijină astfel editorul în introducerea corectă a datelor de proiect.