Bundesverband Flachglas e. V.

Bundesverband Flachglas (BF) – liittovaltion tasolasiyhdistys – perustettiin vuonna 1987 seuraavien saksalaisten yhdistysten yhdistymisellä: Bundesverband des Deutschen Flachglas-Großhandels, Bundesverband der Deutschen Isolierglashersteller ja Fachverband Flachglas Veredelnde Industrie. BF:hen kuuluu nykyään yli 110 jäsenyritystä, joilla on yli 220 tuotantolaitosta, ja näiden yritysten lisäksi noin 50 kannatusjäsentä.

”Sommer Informatik -yhtiön pitkäaikaisena kumppanina käytämme GLASGLOBAL® -ohjelmistoa DIN 18008:n käyttöönotosta lähtien. Yhteistyössä TU Dresdenin kanssa testasimme erilaisia Glasstatic-ohjelmistoja. Tällä hetkellä ainoana ohjelmistona GLASGLOBAL® saavutti 100 % pakollisista vaatimuksista. Lisäksi Sommer Informatik pystyi kattamaan 52 % nice-to-have-kriteereistä.”

Lehdistötiedotteeseen (vain saksaksi)

Yhteyshenkilö: Jochen Grönegräs


Interpane Glasgesellschaft mbH

Interpane Glas Industrie AG on saksalainen tasolasin valmistaja, jonka kotipaikka on Lauenförde. Yritys valmistaa lasituotteita kymmenessä toimipisteessä Saksassa, Itävallassa ja Ranskassa.

”Ohjelmiston ammattimaisen rakenteen ansiosta pystyimme suorittamaan tehokkaat DIN18008:n mukaiset laskelmat lyhyen ajan kuluttua ilman suurempaa koulutusta.”

Yhteyshenkilö: Michael Elstner


Ingenieurbüro Bauwerk
Insinööritoimisto on toiminut vuodesta 1998 lähtien ja tarjoaa palveluja rakennusfysiikan ja ikkunatekniikan alalla.

 

”Lasin staattiset laskelmat ovat vain epäsuosittu välttämättömyys jokapäiväisissä ikkunoiden ja julkisivujen lämpöteknisissä simuloinneissa. GLASGLOBAL®:n avulla tämä voidaan kuitenkin tehdä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Siksi työskentelemme mielellämme GLASGLOBAL® kanssa.”

Yhteyshenkilö: Roland Steinert


Saint – Gobain Deutschland

Saint – Gobain on vuonna 1665 perustettu lasinvalmistaja, joka toimii kaikkialla maailmassa. Saint – Gobainia pidetään Euroopan johtavana tasolasin tuottajana ja maailman johtavana pinnoitetun lasin valmistajana. Saint – Gobain Glass Deutschland GmbH on ollut Sommer Informatik GmbH:n asiakas vuodesta 2007.

”GLASGLOBAL® voidaan vain suositella! Työkalu tukee käyttäjää ammattimaisesti laskennan yksittäisissä vaiheissa ja johtaa staattiseen todentamiseen jo muutaman syötön jälkeen.”

Yhteyshenkilö: Jürgen Künsting


UNIGLAS GmbH & Co. KG

UNIGLAS on tasolasin markkinasegmentillä ainutlaatuinen keskisuurten, itsenäisten eristyslasituotannon ja lasin viimeistelyn yritysten yhteenliittymä, jolla on nyt toimipaikkoja Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Belgiassa, Alankomaissa ja Sloveniassa.

”Olemme innokkaita GLASGLOBAL®-käyttäjiä. Muun muassa mahdollisuus tarkistaa kaikki kuormitustapaukset on erinomainen”

Yhteyshenkilö: Thomas Fiedler