Bundesverband Flachglas e. V.

Bundesverband Flachglas (BF) – Bundesverband Flachglas – blev oprettet i 1987 ved en fusion af følgende tyske sammenslutninger: Bundesverband des Deutschen Flachglas-Großhandels, Bundesverband der Deutschen Isolierglashersteller og Fachverband Flachglas Veredelnde Industrie. BF har i dag mere end 110 medlemsvirksomheder med over 220 produktionsanlæg, og ud over disse virksomheder har BF ca. 50 støttemedlemmer.

“Som mangeårig partner af Sommer Informatik bruger vi softwaren GLASGLOBAL® siden indførelsen af DIN 18008. I samarbejde med TU Dresden har vi testet forskellige Glasstatic-software. Som det eneste softwareprogram i øjeblikket opfyldte GLASGLOBAL 100 % af de obligatoriske krav. Derudover var Sommer Informatik i stand til at dække 52 % af de “nice-to-have”-kriterier.”

Til presserapporten (Kun tilgængelig på tysk)

Kontaktperson: Jochen Grönegräs


Interpane Glasgesellschaft mbH

Interpane Glas Industrie AG er en tysk producent af planglas med hovedsæde i Lauenförde. Virksomheden fremstiller glasprodukter på ti lokationer i Tyskland, Østrig og Frankrig.

“På grund af softwarens professionelle opbygning kunne vi efter kort tid og uden megen oplæring udføre effektive beregninger i henhold til DIN18008.”

Kontaktperson: Michael Elstner


Ingenieurbüro Bauwerk
Ingeniørkontoret har eksisteret siden 1998 og tilbyder serviceydelser inden for bygningsfysik og vinduesteknologi.

“Statiske beregninger af glas er kun en upopulær nødvendighed i vores daglige termiske tekniske simuleringer af vinduer og facader. Med GLASGLOBAL® kan dette imidlertid gøres hurtigt og omkostningseffektivt. Derfor arbejder vi gerne med GLASGLOBAL®.”

Kontaktperson: Roland Steinert


Saint – Gobain Deutschland

Saint – Gobain er en glasproducent, der blev grundlagt i 1665, og som opererer over hele verden. Saint-Gobain anses for at være den førende producent af planglas i Europa og verdens førende inden for belagt glas. Saint – Gobain Glass Deutschland GmbH har været kunde hos Sommer Informatik GmbH siden 2007.

“GLASGLOBAL® kan bare anbefales! Værktøjet støtter brugeren professionelt i de enkelte trin af beregningen og fører til en statisk verifikation efter kun få indtastninger.”

Kontaktperson: Jürgen Künsting


UNIGLAS GmbH & Co. KG

UNIGLAS er en i markedssegmentet for planglas enestående alliance af mellemstore, uafhængige virksomheder inden for produktion af isoleringsglas og glasforædling, som nu har produktionssteder i Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Nederlandene og Slovenien.

“Vi er entusiastiske GLASGLOBAL®-brugere. Bl.a. er muligheden for at kontrollere alle belastningstilfælde fremragende”

Kontaktperson: Thomas Fiedler